Rólunk

Rólunk

Az ügyvédi tevékenység minőségi koncepciója

Felgyorsult világunkban egyre nagyobb és nélkülözhetetlen jelentősége van a minőségi szolgáltatásoknak. Mivel a jogi szolgáltatás jelentős hatással lehet élete számos területére, így fontos, hogy olyan partnerre találjon, aki kivételes színvonalú, megbízható és gyors megoldásokat biztosít ügyfelei számára.

Irodánk működési területein várakozásain felül a legjobb minőséget biztosítja. Ügyeinek megoldása érdekében széleskörű együttműködési hálózatot építettünk ki más hivatások szakértőivel, hiszen a legcélszerűbb döntések meghozatalához nem csupán jogi szempontok vizsgálatára van szükség.

Dr. Nemes Imre ügyvéd, irodavezető jogi tanulmányait a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán végezte, ahol 1999. évben szerzett jogi diplomát.

Egyetemi éveit követően 1999 szeptemberétől jogi előadóként tevékenykedett a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat Jog és Szervezési Irodáján, majd ezt követően gyakorlatát a Dr. Rácsai Ügyvédi Irodában ügyvédjelöltként szerezte meg.

Nemes Ügyvédi Iroda

2003. évben letett szakvizsgáit követően egyszemélyes ügyvédi irodát alapított. Egyetemi tanulmányai után megszerezte az európai jogi szakjogász végzettséget, jelenleg aktív ügyvédi tevékenysége mellett a kereskedelmi jogi szakjogász képzés hallgatója. A Dr. Nemes Ügyvédi Iroda 2003. évben alakult, egyszemélyes ügyvédi irodaként azzal a céllal, hogy az ügyfeleket magas szakmai színvonalon képviselje a jog minél több területén.

Ügyvédi Iroda vezetője, Dr. Nemes Imre 2016-ban a Debreceni Egyetemen európai és nemzetközi üzleti mesterjogász szakképzettséget szerzett.

Az iroda Debrecen belvárosában, a Péterfia Corner épületben működik. Ügyfeleinket elsősorban a társasági jog, az ingatlanjog, az európai jog és a gazdasági büntetőjog területén képviseljük.

Ügyfeleink minél hatékonyabb képviselete érdekében folyamatos munkakapcsolatban állunk több, földrajzilag egymástól távol elhelyezkedő ügyvédi irodával.