Szolgáltatások

Szolgáltatások

Kereskedelmi jog

Kereskedelmi jog

A kereskedelmi jog, mint összefoglaló jogág számos területen hálózza be életünket. Irodánk, ügyfelei versenyképessége érdekében fokozott figyelmet szentel az ilyen jellegű ügyeknek.

Tovább »
Ingatlan jog

Ingatlan jog

Ügyfeleink életében a legjelentősebb pénzügyi befektetések az ingatlanokhoz kapcsolódnak, éppen ezért kell különös figyelmet szentelnünk ennek a jogterületnek.

Tovább »
Társasági jog

Társasági jog

Vállalkozása első lépéseitől az utolsókig széleskörű szolgáltatásokkal állunk rendelkezésére. Egyedülálló módon közelítünk ennek a jogterületnek a problémáihoz, hiszen célunk ügyeinek gyors, pontos, szakszerű megoldása annak érdekében, hogy jogi problémák ne akadályozzák a gazdasági folyamatokat.

Tovább »
Foglalkoztatási jog

Foglalkoztatási jog

A közelmúltban kialakult válság hatására ez a jogterület minden eddiginél nagyobb jelentőségre tett szert mind munkáltatói, mind munkavállalói oldalon. Kreatív jogi koordinációnk ideális megoldás a vállalkozások foglakoztatás politikájának kidolgozásához.

Tovább »
Jogviták kezelése

Jogviták kezelése

Szeretné széleskörű tájékoztatásunk birtokában látni, hogy jogi problémája milyen megoldási lehetőségeket rejt magában? Egyedülálló szolgáltatásunk közé tartozik a jogvitákat megelőzően az ügyek teljes körű átvilágítása, hogy a rendelkezésre álló információk alapján a legjobb döntési helyzetbe kerüljön.

Tovább »
Közigazgatási jog

Közigazgatási jog

A közigazgatás és az ehhez kapcsolódó eljárások jelentősen befolyásolják mindennapi életünket valamint üzleti érdekeinket. Hangsúlyt fektetünk a közigazgatási szervekkel való munkakapcsolat jó minőségére valamint az együttműködésre, hiszen ez ügyfeleink számára ez kiemelt fontosságú.

Tovább »
Válságkezelés

Válságkezelés

A közelmúltban bekövetkezett gazdasági válság miatt egyre többen küszködnek eddig nem tapasztalt problémákkal. Irodánk széleskörű jogi tapasztalataira támaszkodva segít optimalizálni az ilyen jellegű ügyeket, annak érdekében, hogy ügyfeleink a legjobb helyzetben várják a gazdasági fellendülést.

Tovább »
Európai jog, emberi jogok

Európai jog, emberi jogok

Mindennapjainkat ezer szállal hálózzák be a különböző közösségi jogszabályok. Az Európai Unió hatalmasra duzzadt bürokráciájával illetve előírásaival egyre többet találkozunk akár közvetlenül akár a hazai jogalkalmazó szerveken keresztül.

Tovább »