alap kép

Adójog

Adótervezés – Adótanácsadás – Átvilágítás – Képviselet

Irodánk széleskörű tudással rendelkezik az adójog területén, így különösen az általános forgalmi adó, társasági adó, tranzakciók adótervezése, valamint meghatározott gazdasági ágazatokra kivetett különadók területén.

Mint mindenben, úgy az adójog területén is törekszünk a kreatív megoldások megtalálására, legyen szó akár előzetes adótervezésről, akár egy-egy speciális, nagyobb lélegzetvételt igénylő probléma megoldásáról. Ügyfeleink megbízásából a kereskedelmi szerződéseket minden esetben az adójogi előírások szem előtt tartásával készítjük el.

Az adójogi tanácsadás tekintetében irodánk vállalja gazdasági társaságok adóstratégiájának megtervezését, optimalizálását, egy ügylet vagy egy adózási konstrukció elemzését, véleményezését, esetleges alternatívák kidolgozását.

A fentieken túl vállaljuk a már meglévő stratégiájának átvilágítását, amelynek során feltárjuk az esetleges hiányosságokat, és lehetőséget teremtünk ezek optimális megoldására.
Mindezek megvalósításához szakmai kapcsolattal rendelkezünk könyvvizsgáló céggel, illetve mind a hazai, mind a nemzetközi adóügyekben, jogrendszerekben jártas szakértőkkel, így nyútjva szakmailag támogatott, teljeskörű szolgáltatásokat ügyfeleinknek.

Amiben Ügyfeleink számíthatnak ránk:

  • adótanácsadás, adótervezés és adó optimalizálás,
  • adóellenőrzések és egyéb adóigazgatási eljárások során teljes körű képviselet,
  • vagyonosodási vizsgálat során képviselet,
  • adóhatóság előtti, továbbá a kapcsolódó bírósági eljárásokban történő képviselet,
  • projekt- és refinanszírozással, valamint garanciavállalással kapcsolatos szerződések elkészítése.