Rólunk

Rólunk

Az ügyvédi tevékenység minőségi koncepciója

Szeretjük a verőfényes időben a szabadban eltöltött napokat, amikor semmilyen viharfelhő nem befolyásolja a pihenésünket. Az álmunk az, hogy ügyfeleink a jogi nehézségek keltette viharfelhőktől soha nem tartva, szabadon élhessék meg üzleti sikereiket. Éppen ezért mondhatjuk el magunkról, hogy a Dr. Nemes Ügyvédi Iroda egyike Magyarország és a közép-kelet-európai régió innovatív ügyvédi irodáinak.

A legjobban működő vállalkozás életére is komoly befolyással lehet egy nem kellően átgondolt jogi folyamat, egy nem megfelelően megfogalmazott szerződés.

Felgyorsult világunkban egyre nagyobb és nélkülözhetetlen jelentősége van a minőségi szolgáltatásoknak. Mivel a jogi szolgáltatás jelentős hatással lehet élete számos területére, így fontos, hogy olyan partnerre találjon, aki kivételes színvonalú, megbízható és gyors megoldásokat biztosít ügyfelei számára.

Nemes Ügyvédi Iroda

Irodánk működési területein a várakozásokon felüli, legjobb minőséget biztosítja. Ügyeink megoldása érdekében széleskörű együttműködési hálózatot építettünk ki más hivatások szakértőivel, hiszen a legcélszerűbb döntések meghozatalához nem csupán jogi szempontok vizsgálatára van szükség. Így állandó együttműködést építettünk ki többek között könyvvizsgáló céggel, munkaügyi tanácsadóval, illetve szabadalmi ügyvivő irodával is.

Ügyfeleink minél hatékonyabb képviselete érdekében folyamatos munkakapcsolatban állunk több, földrajzilag egymástól távol elhelyezkedő – így külföldön található – ügyvédi irodával, Romániában, Szlovákiában, Csehországban, Lengyelországban, Ausztriában, Németországban, Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban és nem utolsó sorban Angliában.

Ügyvédi Irodánk elsősorban gazdasági társaságok részére nyújt jogi szolgáltatást. Büszkék vagyunk arra, hogy azok az ügyfeleink, akikkel állandó együttműködésben állunk, jogi folyamataikat teljes kontroll alatt tarthatják, a minimálisra csökkentve ezzel a jogviták kialakulásának lehetőségét.

Mert minden cégnek szüksége van egy megbízható jogi partnerre!