alap kép

Díjazás

Célunk a hosszú távú stratégiai és partneri viszony kialakítása. Tapasztalataink arra tanítottak bennünket, hogy számunkra a jó munka a legjobb marketing. Kiemelt figyelmet fordítunk azonban arra is, hogy transzparens módon kialakított díjaink arányban legyenek a kezelni kívánt üzleti problémák súlyával és komplexitásával, és minden esetben tervezhetők legyenek. Így lehetséges, hogy ügyfeleink között legnagyobb multinacionális és hazai vállalatok mellett számos kis- és középvállalkozás is megtalálható, akik számára érték megbízható szakmai tapasztalatunk és ésszerű díjazási politikánk.

Az ügyfeleinkkel történő kapcsolatfelvételt követően, egy személyes megbeszélés keretében, amennyiben erre az ügy jellege, illetve terjedelme lehetőséget biztosít, igyekszünk a díjazásra vonatkozóan tájékoztatást adni részükre.

Természetesen előfordulhat, hogy az ügyvédi munkadíjra vonatkozó tájékoztatást csak az ügy részletesebb áttekintését követően tudjuk megadni ügyfeleink részére. Ebben az esetben az ügy értékelésével kapcsolatosan felmerülő díjazásról ügyfeleinket haladéktalanul tájékoztatjuk.