Szolgáltatások

Szolgáltatások

Üzleti-, és kereskedelmi jog

Üzleti-, és kereskedelmi jog

Irodánk zászlóshajója az Üzleti-, kereskedelmi jog. A kereskedelmi, illetve manapság ismertebb nevén üzleti jog, mint összefoglaló jogág számos területen hálózza be életünket. Irodánk – ügyfelei versenyképessége érdekében – fokozott figyelmet szentel ennek a jogterületnek.

Tovább »
Startup (befektetési) jog

Startup (befektetési) jog

Az utóbbi időben nagyon divatos fogalom lett a „start up”, az induló cégek előszeretettel illetik magukat ezzel a névvel. De valójában mit is jelent ez a kifejezés, és létezik-e start up jog?

Tovább »
Szellemi alkotások joga

Szellemi alkotások joga

Ha megkérdezünk valakit, mi jut eszébe a gazdagságról, valószínűleg kézzelfogható dolgokra fog gondolni, mint egy ház, egy autó stb. Az elmúlt néhány évtized során azonban a legnagyobb gazdagság és hatalom a szellemi tulajdon, azaz a TUDÁS köré koncentrálódott, hiszen egyre inkább tudás-vezérelt társadalomban élünk.

Tovább »
Adatkezelési jog,  E-kereskedelmi jog

Adatkezelési jog, E-kereskedelmi jog

Az adatkezelési jog először egyszerűnek látszik, de minden, a terület iránt érdeklődő ügyfelünk, már az első konzultációt követően érzi, hogy mennyire összetett, nagy tárgyi tudást és odafigyelést igénylő kérdésről van szó.

Tovább »
IT jog

IT jog

Az informatikai rendszerek kiszámítható és biztonságos működése valamennyi cég számára kulcsfontosságú.

Tovább »
Jogviták kezelése

Jogviták kezelése

Szeretné széleskörű tájékoztatásunk birtokában látni, hogy jogi problémája milyen megoldási lehetőségeket rejt magában? Egyedülálló szolgáltatásunk közé tartozik a jogvitákat megelőzően az ügyek teljes körű átvilágítása, hogy a rendelkezésre álló információk alapján a legjobb döntési helyzetbe kerüljön.

Tovább »
Foglalkoztatási jog

Foglalkoztatási jog

A közelmúltban kialakult válság hatására ez a jogterület minden eddiginél nagyobb jelentőségre tett szert mind munkáltatói, mind munkavállalói oldalon. Kreatív jogi koordinációnk ideális megoldás a vállalkozások foglakoztatás politikájának kidolgozásához.

Tovább »
Generációs vagyontranszfer

Generációs vagyontranszfer

Bizalmi vagyonkezelés és ehhez kapcsolódó jogi folyamatok. Ez az a terület, amely a leghangsúlyosabban szólította ismét életre a bizalmi vagyonkezelés intézményét.

Tovább »
Adójog

Adójog

Irodánk széleskörű tudással rendelkezik az adójog területén, így különösen az általános forgalmi adó, társasági adó, tranzakciók adótervezése, valamint meghatározott gazdasági ágazatokra kivetett különadók területén.

Tovább »
Reklám és médiajog

Reklám és médiajog

Irodánk széleskörű szolgáltatást nyújthat vállalkozása részére annak üzleti szereplésével, termékértékesítésével összefüggésben, szem előtt tartva a fogyasztóvédelmi és versenyjogi előírásokat, elősegítve azt, hogy vállalkozása üzleti céljait elérhesse.

Tovább »
Civil szervezetek joga

Civil szervezetek joga

Irodánk civil szervezetek képviseletével is foglalkozik, egyesületek, illetve alapítványok alapításában is tudunk segíteni azoknak, akik a helyi közélet szervezésében vagy a közösség számára történő segítségnyújtásban intézményesített alapokon szeretnének részt venni. 

Tovább »
Sportjog

Sportjog

Manapság egy sportolónak és a sportolókat foglalkoztató sportszervezeteknek is egyre több jogi normának kell megfelelniük, mely magas szintű jártasságot igényel mind a hazai, mind az európai uniós és a nemzetközi sportjogi normák világában. 

Tovább »
Ingatlan jog

Ingatlan jog

Ügyfeleink életében a legjelentősebb pénzügyi befektetések az ingatlanokhoz kapcsolódnak, éppen ezért kell különös figyelmet szentelnünk ennek a jogterületnek.

Tovább »
Közigazgatási jog

Közigazgatási jog

A közigazgatás és az ehhez kapcsolódó eljárások jelentősen befolyásolják mindennapi életünket valamint üzleti érdekeinket. Hangsúlyt fektetünk a közigazgatási szervekkel való munkakapcsolat jó minőségére valamint az együttműködésre, hiszen ez ügyfeleink számára ez kiemelt fontosságú.

Tovább »