alap kép

IT jog

Az informatikai rendszerek kiszámítható és biztonságos működése valamennyi cég számára kulcsfontosságú. Az informatikai folyamatokat követő és az azokhoz igazodó biztosítéki rendszert rögzítő szerződések segítségével az informatikai változások, illetve a rendszer működése során felmerülő kockázatok jelentősen csökkenthetők. Szolgáltató központok, felhőalapú szolgáltatások igénybevétele esetén az informatikai tárgyú szerződéses rendszer jól átgondolt és testreszabott kialakítására, a vállalkozás fokozottabb kockázati kitettségére tekintettel, indokolt még nagyobb hangsúlyt fektetni.

Ügyfeleink igényeitől függően, akár már a rendszer tervezési fázisától kezdődően jogi támogatást biztosítunk, a vállalkozás informatikai területével történő közvetlen kapcsolattartás útján is. A tanácsadás során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy ügyfeleink testreszabott informatikai megoldásokat kapjanak. Jogi szolgáltatásaink így költséghatékony módon biztosítják az adott informatikai megoldás jogszabályoknak megfelelő bevezetését, üzemeltetését. Informatikai biztonsági szempontból szabályozott iparágak esetén nem elegendő az informatikai jogi szaktudás, ilyen esetben az adott iparágban szerzett tapasztalataink a jogszabályi megfelelőség teljes körű biztosításához elengedhetetlenek.

Amiben Ügyfeleink számíthatnak ránk:

  • egyedi igényekre szabott, az informatikai implementációs és működési folyamatokat követő szoftverfejlesztési, rendszerimplementációs, üzemeltetés-támogatási, karbantartási szerződések készítése,
  • informatikai és szerzői jogi tárgyú jogviták során teljes körű képviselet ellátása.